Bolt - 19,5x2 (39m2)

Begin bod:  720,00

De Bolt-40 is een echte hardloper in onze webshop. De hoge en natuurlijke spriet in combinatie met deze blijvend aantrekkelijke prijs, maakt deze sier kunstgras mat perfect voor in jouw tuin of balkon.

Startprijs nu voor €19 euro per m2.

Echtheid
Zachtheid
Hoogte 40 mm
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 10/12/2023 06:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  720,00

Minimale prijs is niet bereikt

Productinformatie

Ben je voor jouw tuin op zoek naar een kunstgrasmat met een natuurlijke uitstraling dan is dit een perfecte keuze. De meest natuurlijke kunstgras keuze in onze webshop, tegen een blijvend scherpe prijs.

De Bolt-40 is sier-kunstgras. Dit type kunstgras lijkt het meeste op ‘echt’ gras, met een natuurlijke en krullende spriet.

+Perfect geschikt voor op jouw balkon en in jouw tuin. Lijkt het meeste op echt gras

– Wat minder geschikt om intensief op te sporten of om kinderen op te laten spelen. Vezels zijn door de natuurlijke uitstraling wat minder sterk.

  • Poolhoogte: 40 mm
  • Gewicht: 2,1 kg per m2
  • UV garantie: 10 jaar
  • Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut

Veelgestelde vragen

Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Ja, wij leveren ook in België. Afhankelijk van de gewenste leverdatum en afstand zijn hier wel extra kosten aan verbonden, deze worden zichtbaar bij het afrekenen.

Laatste biedingen:

09/12/2023 06:00Veiling gestart

Alternatieve producten