Bolt B-keus - 3x4m (12m2)

Winnende bod:  144,00

De Bolt-40 is een echte hardloper in onze webshop. De hoge en natuurlijke spriet in combinatie met deze blijvend aantrekkelijke prijs, maakt deze sier kunstgras mat perfect voor in jouw tuin of balkon.

 

Dit product is een B-keus omdat er in de fabriek aan de zijkant van de mat, in de lengte een aantal lichte strepen zijn ontstaan. Het gaat hierbij om een aantal lichte strepen van circa 10cm breed over de gehele lengte Wij vinden dit zodanig meevallen dat we dit product toch aan willen bieden voor een hele aantrekkelijke prijs.

Omdat het een B-keus is kunnen wij geen garantie verlenen op dit product.

 

Staat: Nieuw

Productinformatie

De Bolt-40 is een echte hardloper in onze webshop. De hoge en natuurlijke spriet in combinatie met deze blijvend aantrekkelijke prijs, maakt deze sier kunstgras mat perfect voor in jouw tuin of balkon. Dit product is een B-keus omdat er in de fabriek aan de zijkant van de mat, in de lengte een aantal lichte strepen zijn ontstaan. Het gaat hierbij om een aantal lichte strepen van circa 10cm breed over de gehele lengte Wij vinden dit zodanig meevallen dat we dit product toch aan willen bieden voor een hele aantrekkelijke prijs. De streep is beter te bekijken in afbeelding 3 & 4. Omdat het een B-keus is kunnen wij geen garantie verlenen op dit product. 

De Bolt-40 is sier-kunstgras. Dit type kunstgras lijkt het meeste op ‘echt’ gras, met een natuurlijke en krullende spriet.

+Perfect geschikt voor op jouw balkon en in jouw tuin. Lijkt het meeste op echt gras

– Wat minder geschikt om intensief op te sporten of om kinderen op te laten spelen. Vezels zijn door de natuurlijke uitstraling wat minder sterk.

  • Poolhoogte: 40 mm
  • Gewicht: 2,1 kg per m2
  • Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut
  • Beschikbare breedtes: 2 & 4 meter

Veelgestelde vragen

Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Ja, indien gewenst komen wij het kunstgras aan huis leveren. Hier zijn mogelijk (afhankelijk van gewenste leverdatum en de grootte van de order) extra kosten aan verbonden. Wanneer je voor 12:00 besteld kunnen wij de volgende werkdag al leveren.

Laatste biedingen:

Auction has finished

Highest bidder was: b**********s

15/09/2022 11:00Veiling gestart