Feath - 7x4m (28m2)

Veiling afgelopen

Zachter kunstgras dan de Feath ga je niet vinden! Lopen met blote voeten op (kunst)gras is nog nooit zo aangenaam geweest als op deze mat. Perfect voor op je balkon of andere toepassing waar op gelopen wordt. Dit product kent een beperkte voorraad. De Feath heeft een lichtgroene kleur met een hoge ‘infill’ waardoor het een erg volle uitstraling krijgt.

Staat: Nieuw

Productinformatie

Zachter kunstgras dan de Feath ga je niet vinden! Lopen met blote voeten op (kunst)gras is nog nooit zo aangenaam geweest als op deze mat. Perfect voor op je balkon of andere toepassing waar op gelopen wordt. Dit product kent een beperkte voorraad.

+ Zeer geschikt voor op jouw balkon en in jouw tuin.
+ Dit kunstgras is zo zacht dat het ook als kleed/vloerbedekking te gebruiken, bijvoorbeeld op (kinder)slaapkamers.
+ Licht gewicht en gemakkelijk om (op maat) te snijden

– Wat minder geschikt om intensief op te sporten. Doordat dit zo’n zacht en licht kunstgras is zijn de vezels wat minder sterk.

  • Poolhoogte: 30 mm
  • Gewicht: 1,7 per m2
  • UV garantie: 10 jaar
  • Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
  • Beschikbare breedtes: 2 en 4 meter

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.
Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.
Bij orders groter dan €1000 euro bezorgen wij gratis aan huis, indien wij daar 2 weken de tijd voor krijgen. Voor snellere levering rekenen wij €75 euro (binnen 3-5 dagen) of €100 euro (volgende werkdag in huis). Bij orders onder de €1000 euro rekenen wij minimaal €75 euro voor bezorging.Afhalen in ons magazijn is ten alle tijden gratis!

Laatste biedingen:

Auction has finished

Auction failed because there were no bids
29/05/2024 13:00Veiling gestart