Kunstgras aanbiedingen

We zien jaarlijks de vraag naar kunstgras stijgen. Steeds meer tuinen, balkons en sportveldjes worden voorzien van onderhoudsvriendelijk gras. Veel van dit kunstgras zit in een hoge prijsklasse en dat is niet voor iedereen wenselijk of betaalbaar. Wij bieden daarom speciaal voor deze groep dé perfecte tussenweg: betaalbaar kunstgras! Door onze uitstekende relaties met fabrieken en andere bedrijven zijn wij in staat kunstgras aan te bieden tegen bodemprijzen. Wij hopen hiermee iedereen te kunnen voorzien van een geschikte en onderhoudsvriendelijke oplossing. Bekijk snel onze kunstgras aanbiedingen of kunstgras buitenkansjes in dé kunstgras outlet van Nederland!

Kunstgras Pearl 30

Echtheid Zachtheid
€ 27.50

€ 22.50

Bekijken

Kunstgras Emerald 38

Echtheid Zachtheid
€ 29.50

€ 19.95

Bekijken

Kunstgras Velvet 35

Echtheid Zachtheid
€ 19.95

€ 15.95

Bekijken

Nieuwe kunstgras aanbiedingen kopen

Wij bieden een breed assortiment nieuwe kwaliteiten kunstgras aan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze goede relaties met de grootste fabrieken in Nederland. Hier kopen wij vaak restpartijen kunstgras op in grote hoeveelheden tegelijk. Hierdoor kunnen we het tegen een lage prijs overnemen en ook weer tegen bodemprijzen in de markt zetten. Wij kopen niet alleen kunstgras op in Nederland, maar door heel Europa. We hebben ook internationale samenwerkingen waar we veelvuldig gebruik van maken. Op deze manier kunnen we nieuw kunstgras doorlopend tegen een scherpe prijs aanbieden. Houd deze kunstgras aanbiedingen pagina goed in de gaten voor de beste deals van nieuw kunstgras.

Restpartij kunstgras aanbiedingen

Tijdens de aanleg van kunstgras blijven vaak grote hoeveelheden over. Partijen die het kunstgras oorspronkelijk leggen kunnen deze stukken vaak niet gebruiken en verkopen het ook niet zelf rechtstreeks aan particulieren. Bij situaties als deze kopen wij het overgebleven kunstgras op. In de praktijk zien we ook dat er af en toe minuscule fouten worden gemaakt in de fabriek tijdens de productie van het kunstgras. Hierdoor wordt het kunstgras in eerste instantie afgekeurd voor verkoop. Deze nemen wij vervolgens over zodat het toch op de markt aangeboden kan worden in de vorm van een kunstgras aanbieding in onze kunstgras outlet. Uiteraard gaan deze restpartijen eerst door onze interne inspectie heen voordat wij het opnieuw aanbieden. Deze restpartijen kunstgras bieden wij veelal aan in een vaste maat. Dit doen we bewust, anders blijven er namelijk kleine stukken over die niet meer gebruikt kunnen worden. Iedere kwaliteit en iedere rol kunstgras heeft namelijk een eigen kleurcode. Met andere woorden: niet elke rol van dezelfde kwaliteit komt perfect met elkaar overeen Wij adviseren daarom altijd om meer dan voldoende kunstgras te kopen zodat er later geen onverwachte situaties plaatsvinden.

Tweedehands kunstgras aanbiedingen

Naast onze nieuwe kwaliteiten kunstgras bieden wij als één van de weinigen in Nederland ook tweedehands kunstgras aan. Steeds vaker worden kunstgras sportvelden of -tuinen verwijderd terwijl het kunstgras nog in prima staat is om hergebruikt te worden. Voor de bedrijven die kunstgras verwijderen is het doorverkopen van kunstgras ook de beste oplossing. Het afvoeren van kunstgras is namelijk erg ingewikkeld en duur. Door het nauwkeurig verwijderen van deze partijen kunnen wij kunstgras een tweede leven geven. Wij controleren na het verwijderen de kwaliteiten zodat we ze hierna aan kunnen bieden tegen een enorm scherpe prijs in onze online kunstgras outlet. Houd deze kunstgras aanbiedingen pagina regelmatig in de gaten voor de beste tweedehands kunstgras deals.

Tweedehands kunstgras vs. nieuw kunstgras: voordelen en duurzaamheid

Een vergelijking tussen tweedehands kunstgras en nieuw kunstgras kan essentieel zijn om een weloverwogen keuze te maken. Hoewel nieuw kunstgras zijn eigen voordelen heeft, biedt tweedehands kunstgras unieke kansen. Het belangrijkste voordeel van tweedehands kunstgras is de aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van nieuw kunstgras. Je kunt hoogwaardig kunstgras van professionele sportvelden verwerven tegen een fractie van de prijs, waardoor grotere oppervlakken betaalbaar worden.

Daarnaast draagt de keuze voor tweedehands kunstgras aanbiedingen bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Door gebruik te maken van al afgekeurd kunstgras, wordt voorkomen dat deze materialen als afval worden behandeld en bijdragen aan de belasting van het milieu. Het hergebruiken van kunstgras past perfect in een circulaire economie, waarbij grondstoffen efficiënt worden benut.

Hoewel nieuw kunstgras zijn eigen voordelen heeft, biedt tweedehands kunstgras een aantrekkelijk alternatief voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid in hun kunstgrasoplossing. Met de vele voordelen die tweedehands kunstgras te bieden heeft, zijn tweedehands kunstgras aanbiedingen een slimme en verantwoorde keuze voor een breed scala aan toepassingen.

Kunstgras legservice en kunstgras leginstructie

Wij bieden professionele kunstgras legservice aan, waardoor je kunt genieten van een zorgeloze en deskundige installatie van kunstgras (ook van toepassing bij de kunstgras aanbiedingen). Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een perfect gelegd kunstgrasveld, of het nu gaat om een kleine tuin of een groot sportveld. Met onze legservice kun je erop vertrouwen dat het kunstgras op de juiste manier wordt geïnstalleerd voor een optimale en langdurige prestatie.

Voor klanten die ervoor kiezen om zelf hun kunstgras te leggen, hebben we een uitgebreide kunstgras leginstructies en handige tips verzameld. Onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van kunstgras bevat alle benodigde informatie om het legproces soepel te laten verlopen. Door het volgen van onze leginstructies kun je zelfverzekerd en met succes je kunstgrasproject afronden.

Bezoek onze kunstgras outlet in Geffen

Heb je interesse in nieuw kunstgras, restpartij kunstgras, tweedehands kunstgras, kunstgras coupons of kunstgras aanbiedingen, maar wil je het liever even in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze kunstgras outlet/magazijn om onze unieke voorraad kunstgras en toebehoren te komen bekijken. Wij verzamelen hier het nieuwe en het gebruikte kunstgras bij elkaar, zodat jij een goed beeld hebt van de verschillende opties en kwaliteiten van het kunstgras. Kom gerust vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden.