Kunstgras accessoires

Naast het kopen van kunstgras kun je bij ons ook direct alle benodigde kunstgras accessoires en toebehoren bestellen. Voor het aanleggen van kunstgras heb je de juiste kunstgras accessoires nodig. Sommige van deze accessoires zijn zelfs onmisbaar wanneer je het maximale uit je kunstgras tapijt wilt halen. Wij bieden jou alles wat je nodig hebt bij het aanleggen van je kunstgras zodat je niet tegen onverwachte tegenvallers aanloopt. In combinatie met jouw ideale grastapijt en snelle levering, heb jij alles in huis om jouw onderhoudsvriendelijke droomtuin te realiseren. Bekijk hieronder ons assortiment kunstgras accessoires. Bestellen kan razendsnel en voordelig online, maar je bent ook welkom in ons kunstgras magazijn in Geffen.

€ 2.50

Bekijken

€ 26.50

Bekijken

€ 0.89

Bekijken

€ 134.95

Bekijken

€ 69.95

Bekijken

€ 9.95

Bekijken

€ 12.95

Bekijken

€ 1.50

Bekijken

€ 109

Bekijken

€ 2.50

Bekijken

€ 19.95

Bekijken

€ 14.95

Bekijken

€ 34.50

Bekijken

Maak gebruik van kunstgras accessoires

De aanleg van kunstgras vergt een hoop concentratie en precisie. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is waar je het tapijt voor gaat gebruiken. Komt het simpelweg alleen op je balkon te liggen of wordt er bijvoorbeeld iedere dag intensief op gesport? Deze verschillende toepassingen vragen ook om verschillende accessoires. Onze kunstgras accessoires in combinatie met de handige kunstgras leginstructies en video’s zorgen ervoor dat het maken van jouw droomtuin echt appeltje eitje wordt.

Welke kunstgras accessoires heb je nodig?

Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras weten wij precies welke kunstgras accessoires je nodig hebt bij het aanleggen van kunstgras in je tuin of op je balkon.

Kunstgras plaktape of kunstgras kit

Je hebt 2 opties wanneer je verschillende stukken kunstgras aan elkaar wilt bevestigen. Wanneer je grasmat niet intensief wordt gebruikt is het gebruik van onze plaktape een echte aanrader. Het aanbrengen hiervan is een eitje en het blijft ook nog eens erg goed zitten. Mocht je wel intensief gebruik willen gaan maken van je tuin of balkon, dan raden wij aan om onze kunstgras kit te gebruiken. In combinatie met de lijmband, kitspuit en lijmkam zorg je ervoor dat je kunstgras op de sterkst mogelijke manier vast zit.

Kunstgras instrooizand

Het gebruik van instrooizand is onmisbaar bij het aanleggen van kunstgras. Instrooizand zorgt er namelijk voor dat de vezels van de mat heel het jaar door rechtop blijven staan en niet plat gaan liggen. Ook zorgt instrooizand voor extra gewicht op de mat waardoor hij zich niet verplaatst. Strooi het zand op je grastapijt en veeg het daarna op voor de perfecte uitstraling. Het proces van opvegen kun je ook makkelijker maken. Wanneer je niet te veel moeite wilt steken in onderhoud van je grastapijt is onze Maxbrush borstelmachine de ideale oplossing. De borstelmachine als kunstgras accessoire maakt het opvegen van jouw mat een stuk gemakkelijker!

Kunstgras ankers

Mocht je geen gebruik gaan maken van instrooizand is het gebruik van ankers noodzakelijk om te voorkomen dat je kunstgras opwaait. Ankers gebruik je rondom je tuin of bak zodat het nergens op kan waaien en alles op zijn plek blijft.

Stabiliserend gronddoek

Stabiliserend gronddoek is onmisbaar in jouw tuin. Het voorkomt oneffenheden en houdt onkruid tegen. Tenslotte, mocht je tuin van tapijt naar planten gaan is de flexibele kantopsluiting ideaal om hier tussen te plaatsen.

Zoals je merkt is het gebruik van kunstgras accessoires onmisbaar bij het aanleggen van kunstgras!

Naast kunstgras accessoires ben je bij ons ook aan het goede adres voor: nieuw kunstgras, tweedehands kunstgras, kunstgras restanten of kunstgras coupons. Bekijk ook eens onze kunstgras aanbiedingen en –buitenkansjes.