Kunstgras restanten

Wij streven ernaar om kunstgras aan te bieden tegen een enorm lage prijs. Door onze jarenlange ervaring, trouwe samenwerkingen met partners en duurzaam gebruik van kunstgras kunnen wij dit ook daadwerkelijk realiseren. Om het onderste uit de kan te halen gebruiken we alles van de rollen kunstgras om te voorkomen dat dit in de afvalbak verdwijnt. Door ons brede assortiment kunstgras restanten blijven er ook vaak stukken kunstgras over. Deze kunstgras restpartijen kun je tegen een bodemprijs van ons overnemen. Bestel deze kunstgras restanten online of kom eens langs in ons magazijn in Geffen. Naast kunstgras restanten bieden we ook kunstgras coupons en tweedehands kunstgras aan.

De beste kunstgras restanten deals

Door onze directe en nauwe samenwerkingen met grote kunstgras bedrijven krijgen wij regelmatig het aanbod om goedkope kunstgras restpartijen van hun over te nemen. Dit zijn kunstgras restpartijen die zij niet meer kunnen gebruiken bij de aanleg van kunstgras projecten. Hierdoor kunnen wij kunstgras restanten aanbieden van hoge en exclusieve kwaliteit. Wij proberen het aanbod in onze webshop zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat we kunstgras restanten wel beschikbaar hebben in onze hal in Geffen, maar nog niet online. Kom gerust langs in onze hal in Geffen voor het meest actuele aanbod aan kunstgras restanten. Gegarandeerd dat je wegloopt met de allerbeste kunstgras deal! Tip: bekijk ook eens onze kunstgras aanbiedingen en onze kunstgras buitenkansjes!

Wat zijn kunstgras restanten?

Kunstgras restanten zijn de overgebleven stukken kunstgras die ontstaan bij het snijden van kunstgrasrollen tijdens de installatie of het op maat maken van kunstgrasvelden. Wanneer een kunstgrasveld wordt aangelegd, moeten de rollen vaak op maat worden gesneden om te passen bij de specifieke afmetingen van het te bedekken oppervlak. Hierdoor blijven er vaak kunstgras restanten over die niet in de initiële installatie worden gebruikt.

In plaats van deze restanten weg te gooien, worden deze kunstgras restpartijen bewaard en worden ze verkocht als kunstgras restanten. Deze overgebleven stukken kunstgras kunnen verschillende afmetingen en vormen hebben en zijn beschikbaar tegen lagere prijzen dan volledige rollen kunstgras. Kunstgras restanten kunnen worden gebruikt om kleine oppervlakken, zoals balkons, terrassen, of lastige hoeken in de tuin, op te vullen. Ze bieden een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor wie op zoek is naar kunstgras voor kleine toepassingen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij kunnen jou verzekeren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de kwaliteit kunstgras restpartijen die wij verkopen tegen de laagste prijs in de markt. Ook kunnen wij jou met onze jarenlange ervaring in het kunstgras voorzien van de juiste informatie over alles wat je moet weten bij het aanschaffen en aanleggen van kunstgras. Ook bieden wij:

  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Ruim 20.000 m2 kunstgras (waaronder kunstgras restanten) voor tuin, balkon of een sportveldje
  • Snelle en goede service

Voordelen van kunstgras restanten

Kunstgras restanten bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor diverse toepassingen. Allereerst zijn deze overgebleven stukken kunstgras afkomstig van hoogwaardige kunstgrasrollen, wat betekent dat ze de kwaliteit en duurzaamheid van een regulier kunstgrasveld behouden. Dankzij deze eigenschappen zijn kunstgras restanten ideaal voor kleine oppervlakken, zoals balkons, terrassen, of zelfs voor decoratieve doeleinden in tuinen. Bovendien zijn ze vaak tegen lagere prijzen beschikbaar dan volledige rollen, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn voor budgetbewuste consumenten. Het gebruik van kunstgras restanten draagt ook bij aan duurzaamheid, omdat het recyclen en hergebruiken van deze materialen helpt bij het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Je voorkomt dat kleinere stukken kunstgras worden afgevoerd. Restanten uit kunstgras restpartijen zijn een slimme keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, milieubewuste en betaalbare kunstgrasoplossingen.

Onderhoud en verzorging van restanten uit kunstgras restpartijen

Kunstgras restanten zijn bijzonder gunstig wat betreft onderhoud en verzorging. In tegenstelling tot natuurlijk gras vergen ze weinig inspanning. Regelmatig maaien, water geven en bemesten behoren tot het verleden. Slechts af en toe borstelen om de vezels rechtop te houden is voldoende, een klus die gemakkelijk kan worden geklaard met een bezem of speciale kunstgrasborstel. Met kunstgras restanten hoef je je ook geen zorgen te maken over kale plekken, onkruid of modderige plekken, omdat ze altijd hun frisse, groene uitstraling behouden. Dit maakt ze niet alleen kosteneffectief, maar ook uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een praktische en zorgeloze oplossing om te genieten van een groen gazon.

Aanleggen van kunstgras restanten

Wij hebben duidelijke kunstgras leginstructies met bijbehorende video’s en stappenplannen beschikbaar gemaakt. Op deze manier is het aanleggen van kunstgras restanten voor jou een kwestie van geduld en aandacht. We hopen je hiermee te helpen met het aanleggen van jouw kunstgras reststukken. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om het kunstgras door ons te laten leggen middels onze kunstgras legservice.

In het kort ziet het proces van de aanleg van kunstgras er als volgt uit. Kies ten alle tijden de juiste ondergrond voor jouw kunstgras. Om te voorkomen dat er alsnog onkruid door je kunstgras groeit, raden wij aan om stabiliserend gronddoek te gebruiken. Dit voorkomt niet alleen onkruid, maar zorgt er ook voor dat oneffenheden in de ondergrond worden geminimaliseerd. Nadat je onze instructies hebt gevolgd voor het aanleggen en snijden van kunstgras, hoef je het alleen nog maar te bezanden en op te vegen. Wij raden aan om voor ons sierkunstgras 5kg per m2 te bezanden. Voor sportkunstgras of andere kwaliteiten geldt dit niet en is het erg verschillend. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op zodat we je het juiste advies kunnen geven.

Ontdek ons magazijn – Kom langs en verken onze voorraad!

Wil je gemakkelijk een (online)afspraak maken om ons magazijn te bezoeken en onze unieke voorraad kunstgras en toebehoren te bekijken, beoordelen en direct aan te schaffen? We hebben zowel nieuw als gebruikt kunstgras verzameld, zodat je een goed overzicht krijgt van de verschillende opties en kwaliteiten die we bieden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de perfecte keuze voor jouw project!