Kunstgras Savannah 40mm - 10x4m (40m2)

Verkocht voor:  600,00

De Savannah 40 is ideaal voor iemand die een zacht product zoekt. Deze mat is perfect geschikt voor de blote voeten. Ook de prijs is natuurlijk ideaal.

 

Opzoek naar andere afmetingen van deze kwaliteit? Stuur ons een berichtje! We hebben nog 200m2 op voorraad.

Staat: Nieuw

Productinformatie

De Savannah 40 is ideaal voor iemand die een zacht product zoekt. Deze mat is perfect geschikt voor de blote voeten. Ook de prijs is natuurlijk ideaal.

Veelgestelde vragen

Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Kunstgras heeft verschillende voordelen. Het vergt bijvoorbeeld minder onderhoud dan echt gras, omdat het niet hoeft te worden gemaaid, besproeid of bemest. Daarnaast blijft kunstgras het hele jaar door groen en kan het bestand zijn tegen intensief gebruik.
1. Directe inkoop: Kunstgras Veiling kan rechtstreeks inkopen bij fabrikanten en leveranciers, waardoor ze de tussenhandel kunnen overslaan.2. Grootschalige inkoop: Doordat Kunstgras Veiling in grotere hoeveelheden inkoopt, kunnen ze vaak lagere prijzen bedingen bij leveranciers. Deze besparingen kunnen worden doorberekend aan de klant.

Laatste biedingen:

Auction has finished

Product sold for buy now price:  600,00

05/04/2024 13:00Veiling gestart