Kunstgras stalen

We begrijpen dat het lastig is om zomaar even kunstgras online te bestellen omdat je de verschillende kwaliteiten kunstgras niet hebt gezien, gevoeld en geroken. Onze kunstgras stalen zijn hiervoor de ideale oplossing. Je kunt bij ons je eigen pakket met kunstgras stalen samenstellen die voldoen aan jouw eisen. Dit maakt jouw keuze voor kunstgras nog makkelijker omdat er dan geen kwaliteiten bij zitten die je zelf toch niet had gekozen. Bij ons bestel je gratis een stalenpakket en het is vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen bij jou in huis zodat je gemakkelijk jouw ideale kunstgras kiest voor bijvoorbeeld je tuin of balkon. Wij bieden hierbij ook nog eens de beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw kunstgras aan. Dit door onze goede relaties met fabrieken in binnen- en buitenland!

Keuze stress? Wij helpen!

De nieuwe kwaliteiten kunstgras kopen wij van fabrieken in binnen- en buitenland waardoor wij een heel divers assortiment kunstgras aan kunnen bieden. Bij de samenstelling van dit assortiment hebben wij gekeken naar de wensen van de consument. Zo bieden wij bijvoorbeeld onze Feath en Pearl kunstgrasmatten aan. Door de enorm zachte vezel is dit ideaal voor een balkon of tuin waar veel met blote voeten op gelopen wordt. De Bolt en Emerald kunstgrasmatten hebben wij gekozen vanwege hun natuurlijke uitstraling, ideaal voor een onderhoudsvriendelijke voortuin of achtertuin. Interesse in deze kunstgras stalen? Vraag ze dan snel aan! Zie hieronder extra uitleg onder het kopje ‘Hoe kunstgras stalen bestellen?’.

Voor intensief gebruik van je tuin raden wij onze Velvet of Opal kunstgras aan. Deze kunstgrasmatten beschikken buiten een natuurlijke uitstraling ook over erg sterke vezel. Dit voorkomt dat jouw kunstgras plat gaat liggen wanneer er intensief op gespeeld of gelopen wordt. Voor mensen die simpelweg gewoon af willen van hun graszoden en hier niet te veel voor uit willen geven zijn de Soft, Twist en GRS kunstgrasmatten geschikt. Door hun lage maar natuurlijke vezel wordt het gebruik van instrooizand tot het minimum gebracht. Door hun korte vezel ziet het er misschien wat minder natuurlijk uit dan andere kwaliteiten kunstgras, maar het is net zo geschikt voor intensief gebruik om grote oppervlaktes te bedekken. Interesse in deze kunstgras stalen? Vraag ze dan snel aan! Zie hieronder extra uitleg onder het kopje ‘Hoe kunstgras stalen bestellen?’.

Hoe kunstgras stalen bestellen?

Kunstgras stalen gratis bestellen is bij ons erg eenvoudig. Bij elk van onze nieuwe kunstgras kwaliteiten vind je het kopje ‘Vraag een sample aan’. Hier stel je gemakkelijk jouw geschikte stalenpakket samen. Het enige wat jij moet doen is het beslissen welke kwaliteiten voldoen aan jouw eisen. Bij elk van onze kwaliteiten staan specificaties. Wil je een natuurlijke uitstraling of alleen voor het bedekken je ondergrond. Wil je hoog kunstgras of laag? Is het voor alleen voor sier of intensief gebruik? Wil je liever een zachte of sterke vezel? Zet dit onder elkaar en kies de drie kwaliteiten kunstgras die voor jou het meest geschikt zijn. Bestel je stalenpakket gratis en maak gemakkelijk de keuze welk kunstgras voor jou het meest geschikt is.

Heb je vragen over kunstgras stalen aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bent ook van harte welkom in ons magazijn in Geffen.