Lush 45 - 25x4m (100m2)

Verkocht voor:  2.300,00

De Lush 45mm is een kwaliteit met een relatief hoge vezel. Het is dan ook dan de hoogste vezel die wij aanbieden op Kunstgrasveiling. Door zijn donker vezel in combinatie met de opvallende mosdraad is hij echter niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor in jou tuin die er heel het jaar goed bij moet liggen.

Pas op! In een mat met een hogere vezel moet meer instrooizand om de vezels mooi rechtop te houden!

Nu van €26,50 euro per m2, voor maar €21,95 per m2!

Staat: Nieuw

Productinformatie

De Lush 45mm is een kwaliteit met een relatief hoge vezel. Het is dan ook dan de hoogste vezel die wij aanbieden op Kunstgrasveiling. Door zijn donker vezel in combinatie met de opvallende mosdraad is hij echter niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor in jou tuin die er heel het jaar goed bij moet liggen.Pas op! In een mat met een hogere vezel moet meer instrooizand om de vezels mooi rechtop te houden!Vraag eenvoudig een gratis sample aan of kom kijken in ons magazijn !  

Poolhoogte: 45 mm
Gewicht: 2,2 KG per m2
UV garantie: 10 jaar
Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
Beschikbare breedtes: 2 en 4 meter

Veelgestelde vragen

Ja, indien gewenst komen wij het kunstgras aan huis leveren. Hier zijn mogelijk (afhankelijk van gewenste leverdatum en de grootte van de order) extra kosten aan verbonden. Wanneer je voor 12:00 besteld kunnen wij de volgende werkdag al leveren.
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!

Laatste biedingen:

Auction has finished

Product sold for buy now price:  2.300,00

11/10/2023 19:00Veiling gestart