Lush - 7x4m (28m2)

Begin bod:  644,00

De Lush 45mm is een kwaliteit met een relatief hoge vezel. Het is dan ook dan de hoogste vezel die wij aanbieden op Kunstgrasveiling. Door zijn donker vezel in combinatie met de opvallende mosdraad is hij echter niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor in jou tuin die er heel het jaar goed bij moet liggen.

Pas op! In een mat met een hogere vezel moet meer instrooizand om de vezels mooi rechtop te houden!

Vraag eenvoudig een gratis sample aan of kom kijken in ons magazijn !

Echtheid
Zachtheid
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 10/12/2023 09:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  644,00

Minimale prijs is niet bereikt

Categorie: Tags: , ,

Productinformatie

De Lush 45mm is een kwaliteit met een relatief hoge vezel. Het is dan ook dan de hoogste vezel die wij aanbieden op Kunstgrasveiling. Door zijn donker vezel in combinatie met de opvallende mosdraad is hij echter niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor in jou tuin die er heel het jaar goed bij moet liggen.Pas op! In een mat met een hogere vezel moet meer instrooizand om de vezels mooi rechtop te houden!Vraag eenvoudig een gratis sample aan of kom kijken in ons magazijn !

+ Tuin

+ Balkon

– Intensief gebruik

Poolhoogte: 45 mm
Gewicht: 2,2 KG per m2
UV garantie: 10 jaar
Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
Beschikbare breedtes: 2 en 4 meter

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.
Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.

Laatste biedingen:

09/12/2023 09:00Veiling gestart