Nieuw kunstgras kopen

Bij Kunstgrasveiling onderdeel van Sports & Playgrass verkopen we hoge kwaliteit nieuw kunstgras voor een betaalbare prijs. Dit doen wij door restpartijen of grote aantallen rechtstreeks vanuit de fabriek op te kopen. Ideaal voor jouw tuin, balkon of zelfs te gebruiken als tapijt. Door het enorme aanbod aan kunstgras online snappen we dat het erg lastig is om een goede keuze te maken voor kunstgras dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Iedere kwaliteit kunstgras heeft zijn eigen specificaties en onderscheidt zich weer op een manier van andere kwaliteiten. In deze duizenden types is het lastig te beoordelen wat voor jou geschikt is. Nieuw kunstgras kopen? Vraag nu een gratis stalenpakket aan van kwaliteiten uit ons vaste assortiment.

Kunstgras Blossom 45

Echtheid Zachtheid
€ 38.95

€ 35.75

Bekijken

Kunstgras Lush 45

Echtheid Zachtheid

€ 26.50

Bekijken

€ 26.50

Bekijken

Kunstgras Pearl 30

Echtheid Zachtheid
€ 27.50

€ 22.50

Bekijken

Kunstgras Rico 35

Echtheid Zachtheid
Hardloper

€ 23.50

Bekijken

Kunstgras Opal 35

Echtheid Zachtheid

€ 21.95

Bekijken

Kunstgras Emerald 38

Echtheid Zachtheid
€ 29.50

€ 19.95

Bekijken

Kunstgras Feath 30

Echtheid Zachtheid
Hardloper € 19.50

€ 17.50

Bekijken
€ 23.95

€ 19.95

Bekijken
€ 23.95

€ 19.95

Bekijken

Kunstgras Velvet 35

Echtheid Zachtheid
€ 19.95

€ 15.95

Bekijken

Kunstgras Soft 25

Echtheid Zachtheid
€ 16.50

€ 13.50

Bekijken

Kunstgras GRS 15

Echtheid Zachtheid
€ 11.95

€ 9.95

Bekijken

Kunstgras Twist 30mm

Echtheid Zachtheid

€ 14.95

Bekijken

Nieuw en betaalbaar kunstgras kopen

Onze missie is om voor iedereen kunstgras een betaalbare optie te maken. Kunstgras is voor veel mensen de ideale uitweg om van al het onderhoud aan natuurlijk gras af te zijn. Wij bieden daarom kwalitatieve opties kunstgras aan voor een lage prijs. In eerste instantie kan het alsnog een dure optie lijken, maar spreid de investering eens uit over een langere periode van bijvoorbeeld 10 jaar, wetende dat het amper onderhoud nodig heeft. Steeds meer consumenten zien de voordelen van kunstgras. Hierdoor wordt het ieder jaar populairder in de particuliere tuin en op de balkons.

Wij bieden onze nieuwe types aan voor een enorm lage prijs als je kijkt naar de kwaliteit van deze kunstgrasmatten. Onze types zijn rechtstreeks afkomstig uit fabrieken door heel Europa. Door deze rechtstreekse inkoop en de grote hoeveelheden die we inkopen, is het voor ons mogelijk om voor jullie het kunstgras tegen bodemprijzen aan te bieden.

Installatieservice

Bij ons kun je ook terecht voor het professioneel laten installeren van hoogwaardig kunstgras in je tuin, balkon of terras. Ons team van ervaren en deskundige installateurs zorgen ervoor dat je kunstgras perfect wordt aangelegd. Wij zijn bekend met de nieuwste technieken en best practices op het gebied van kunstgrasinstallatie, waardoor wij garant staan voor een resultaat van hoge kwaliteit. Naast het installeren van het kunstgras, bieden wij ook aanvullende services aan, zoals het verwijderen van oud gras, grondwerkzaamheden en verdichten/egaliseren van de onderbouw. Zo nemen wij al het werk uit handen en kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe kunstgras project. Vraag gerust een offerte (link naar offerteformulier) aan. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Kunstgras kopen? Vraag gratis kunstgras stalen aan

Kunstgras online kopen kan erg lastig zijn. Je wilt je nieuwe gras natuurlijke voelen en zien zoals het in jouw tuin moet komen te liggen. Daarom bieden wij de optie om gratis kunstgras stalen aan te vragen met daarin de kwaliteiten die jou het meest geschikt lijken. Het enige wat je moet doen is voor jou de drie meest geschikte kwaliteiten uitzoeken. Deze sturen wij hierna zo snel mogelijk naar je op. Mocht je graag persoonlijk advies willen, twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je jouw toekomstige kunstgras niet direct bestellen, maar wil je het liever eerst in het echt zien? Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze kunstgras magazijn om onze unieke voorraad kunstgras en toebehoren te komen bekijken.

Naast nieuw kunstgras bieden we ook aan: tweedehands kunstgras, kunstgras restanten en kunstgras coupons. We hebben ook mooie kunstgras aanbiedingen  en –buitenkansjes klaargezet.