Pearl - 4,5x2m (9m2)

Begin bod:  170,00

Ben jij opzoek naar een zachte kunstgrasmat met een erg natuurlijke uitstraling? Dan is de Pearl wat jij zoekt. Door zijn korte maar zachte vezel is de Pearl geschikt voor iedere tuin of balkon. Door het gebruik van verschillende vezels krijgt de mat een natuurlijke uitstraling. Met het gebruik van relatief weinig instrooizand houden de sprieten langdurig hun mooie uitstraling.

Begin prijs voor maar €19,00 per m2!

Echtheid
Zachtheid
Infill zand per m2 5 kg
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 10/12/2023 09:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  170,00

Minimale prijs is niet bereikt

Productinformatie

Ben jij opzoek naar een zachte kunstgrasmat met een erg natuurlijke uitstraling? Dan is de Pearl wat jij zoekt. Door zijn korte maar zachte vezel is de Pearl geschikt voor iedere tuin of balkon. Door het gebruik van verschillende vezels krijgt de mat een natuurlijke uitstraling. Met het gebruik van relatief weinig instrooizand houden de sprieten langdurig hun mooie uitstraling.Begin prijs voor maar €19,00 per m2!

  • Poolhoogte: 30mm
  • Gewicht: 2.2 kg per m2
  • UV Garantie: 10 jaar
  • Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
  • Beschikbare breedtes: 2 & 4 meter

Veelgestelde vragen

Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!
Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.

Laatste biedingen:

09/12/2023 09:00Veiling gestart