Pearl - 4,7x4m (18,8m2)

Begin bod:  340,00

Ben jij opzoek naar een zachte kunstgrasmat met een erg natuurlijke uitstraling? Dan is de Pearl wat jij zoekt. Door zijn korte maar zachte vezel is de Pearl geschikt voor iedere tuin of balkon. Door het gebruik van verschillende vezels krijgt de mat een natuurlijke uitstraling. Met het gebruik van relatief weinig instrooizand houden de sprieten langdurig hun mooie uitstraling.

Vraag eenvoudig een gratis sample aan of kom kijken in ons magazijn !

Echtheid
Zachtheid
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 09/12/2023 22:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  340,00

Minimale prijs is niet bereikt

Productinformatie

Ben jij opzoek naar een zachte kunstgrasmat met een erg natuurlijke uitstraling? Dan is de Pearl wat jij zoekt. Door zijn korte maar zachte vezel is de Pearl geschikt voor iedere tuin of balkon. Door het gebruik van verschillende vezels krijgt de mat een natuurlijke uitstraling. Met het gebruik van relatief weinig instrooizand houden de sprieten langdurig hun mooie uitstraling.Vraag eenvoudig een gratis sample aan of kom kijken in ons magazijn !

Poolhoogte: 30mm
Gewicht: 2.2 kg per m2
UV Garantie: 10 jaar
Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
Beschikbare breedtes: 2 & 4 meter

Veelgestelde vragen

Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.
Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.

Laatste biedingen:

08/12/2023 22:00Veiling gestart