Playgrass Olijf - 5x4m (20m2)

Winnende bod:  200,00

Playgrass wordt vaak gebruikt op sport -en speelvelden voor gemeentes, sportclubs en verenigingen.
De coupons zijn overgebleven stukken en dus in nieuw staat.

Buiten de veiling hebben wij nog honderden coupons Playgrass in verschillende kleuren en maten. Mocht je opzoek zijn naar een andere maat of kleur, neem dan contact met ons op!

Staat: Nieuw

Productinformatie

Playgrass wordt vaak gebruikt op sport -en speelvelden voor gemeentes, sportclubs en verenigingen. De coupons zijn overgebleven stukken en dus in nieuw staat.

  • Kleur: Groen of Olijfgroen
  • Poolhoogte: 24 mm
  • Gebruik: speel en sportveldjes

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.
Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Bij orders groter dan €1000 euro bezorgen wij gratis aan huis, indien wij daar 2 weken de tijd voor krijgen. Voor snellere levering rekenen wij €75 euro (binnen 3-5 dagen) of €100 euro (volgende werkdag in huis). Bij orders onder de €1000 euro rekenen wij minimaal €75 euro voor bezorging.Afhalen in ons magazijn is ten alle tijden gratis!

Laatste biedingen:

Auction has finished

Highest bidder was: b***************5

17/10/2022 14:59Veiling gestart

Alternatieve producten

Kunstgras Bolt 40

€ 24.95
€ 21.95

Kunstgras Pearl 30

€ 27.50
€ 22.50

Kunstgras Soft 25

€ 16.50
€ 13.50