Playground Zwart - 5x2m (10m2)

Begin bod:  150,00

Playground is een soort kunstgras dat speciaal is gemaakt voor het intensieve gebruik. Ideaal in combinatie met valdemping voor je speeltuin, voetbalveld of tennisveld. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook bieden wij witte belijning aan wat jouw trapveldje compleet maakt. Pas op! Dit kunstgras wordt ingestrooid met een grote hoeveelheid zand (25kg per m2). Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw trapveld of kom kijken in ons magazijn!

Echtheid
Zachtheid
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 09/12/2023 20:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  150,00

Minimale prijs is niet bereikt

Productinformatie

Playground is een soort kunstgras dat speciaal is gemaakt voor het intensieve gebruik. Ideaal in combinatie met valdemping voor je speeltuin, voetbalveld of tennisveld. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook bieden wij witte belijning aan wat jouw trapveldje compleet maakt. Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw trapveld of kom kijken in ons magazijn!

Poolhoogte: 24 mm
Gewicht: 1,77 KG per m2
UV garantie: 10 jaar
Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
Beschikbare breedtes: 4 meter
Instrooizand per m2: 20 kg

Veelgestelde vragen

Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!
Onze nieuwe kunstgrasmatten verkopen wij in breedtes van 2 en 4 meter. Het gebruikte kunstgras verkopen wij enkel in de breedte waarin we het ook inkopen. Breedtes van coupons of restanten kunnen variëren van 1 tot 4 meer breed.

Laatste biedingen:

08/12/2023 20:00Veiling gestart