Soft - 5,5x4m (22m2)

Begin bod:  330,00

Ben jij opzoek naar een betaalbare maar kwalitatief goede kunstgras mat? Dan is de Soft 25 wat jij zoekt. Door zijn lage en natuurlijke vezel is deze mat ideaal voor het bedekken van kleine oppervlakte in bijvoorbeeld in je tuin of op je balkon.

Deze mat is erg onderhoudsvriendelijk en er is relatief weinig instrooizand nodig om de mat er natuurlijk uit te laten zien!

Echtheid
Zachtheid
Hoogte 25 mm
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 10/12/2023 02:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  330,00

Minimale prijs is niet bereikt

Productinformatie

De korte vezel in combinatie met de stevige backing zorgt ervoor dat dit product langdurig mooi blijft en er weinig onderhoud nodig is!

+ intensief gebruik

+ tuin

+ balkon

 

  • Poolhoogte: 25mm
  • Gewicht: 1.7 kg per m2
  • UV Garantie: 10 jaar
  • Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
  • Beschikbare breedtes: 2 & 4 meter

Veelgestelde vragen

Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Onze nieuwe kunstgrasmatten verkopen wij in breedtes van 2 en 4 meter. Het gebruikte kunstgras verkopen wij enkel in de breedte waarin we het ook inkopen. Breedtes van coupons of restanten kunnen variëren van 1 tot 4 meer breed.
Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.

Laatste biedingen:

09/12/2023 02:00Veiling gestart

Alternatieve producten