Tweedehands kunstgras

Producten hergebruiken is belangrijker dan ooit. Wij zijn één van de weinige partijen uit de kunstgras branche die hier ook echt in gelooft. Tweedehands kunstgras kan namelijk perfect gebruikt worden voor een speelveldje of om oppervlaktes te bedekken met als doel om onkruid tegen te gaan. Gebruikt kunstgras kan daarnaast ook niet zomaar gerecycled worden door de materialen die het bevat. Wij kopen gebruikt kunstgras op in grote hoeveelheden en bieden het vervolgens aan als tweedehands kunstgras voor de laagst mogelijke prijs. Op deze manier proberen we gebruikt kunstgras nieuw leven in te blazen!

Let op: Binnenkort weer een nieuwe voorraad tweedehands kunstgras!

Nog 10 stuk(s)

€ 930,00

Bekijken
Huidig bod

€ 900

Bied mee

Waar komt ons tweedehands kunstgras vandaan?

Ons tweedehands kunstgras is afkomstig uit sportvelden, zoals voetbalvelden, hockeyvelden en speeltuinen, afkomstig uit heel Europa. Wij hanteren een strikt beoordelingsproces om ervoor te zorgen dat alleen kwalitatief hoogwaardig gebruikt kunstgras wordt geselecteerd voor hergebruik. Als wij ervan overtuigd zijn dat het kunstgras in goede staat verkeert, kopen wij het op. Vervolgens wordt het tweedehandse kunstgras netjes schoongemaakt en op rollen naar ons vervoerd en klaargemaakt voor verkoop.

Welk proces doorloopt tweedehands kunstgras?

Officiële kunstgras sportvelden door heel Europa worden jaarlijks grondig gekeurd om hun bespeelbaarheid en de afwezigheid van fouten te waarborgen. Helaas leidt deze jaarlijkse inspectie tot de afkeuring van veel velden. Gelukkig krijgen deze afgekeurde kunstgrasvelden bij ons een nieuw leven door het aan te bieden als tweedehands kunstgras. Normaliter zou het gebruikte kunstgras beschouwd worden als afval.

In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven worden de gebruikte kunstgrasvelden machinaal verwijderd (wij werken samen met bedrijven die dit uitvoeren), waarna ze volledig schoongemaakt en op maat gesneden worden in standaard breedtes van 2 of 4 meter. Vervolgens worden de gebruikte kunstgrasrollen zorgvuldig opgerold en ingepakt, klaar voor transport.

Het tweedehands kunstgras dat we via onze webshop aanbieden, is beschikbaar tegen aantrekkelijke bodemprijzen. Voordat het in de online veiling verschijnt, controleren we het tweedehandse kunstgras grondig om eventuele onverwachte gebreken te identificeren en de beste kwaliteit aan onze klanten te garanderen.

Toepassing van tweedehands kunstgras

Toen wij begonnen met het aanbieden van tweedehands kunstgras merkten we meteen dat er erg veel vraag naar was. Uiteraard omdat het een goedkope kunstgras optie is, maar ook omdat het voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Tweedehands kunstgras wordt vaak gebruik voor het bedekken van oppervlaktes om onkruid tegen te gaan zoals in een slootrand. Ook is gebruikt kunstgras ideaal om onder je zwembad te leggen wanneer het hoogseizoen weer van start gaat. Hierna is het gemakkelijk te verwijderen omdat er geen infill in deze matten zit. Je kunt het natuurlijk ook gewoon hergebruiken als sportveldje in de achtertuin of onder een trampoline. Zo zijn er nog veel meer verschillende mogelijkheden om het te hergebruiken en dat voor een enorm scherpe prijs bij ons in de veiling! Overige toepassingen van tweedehands kunstgras zijn bijvoorbeeld in tuinen, op speelplekken, op balkons, op sportveldjes, en in recreatiegebieden.

Duurzaamheid

Bij ons ligt de focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door tweedehands kunstgras een nieuw leven te geven, verminderen we verspilling en dragen we bij aan een circulaire economie. Het gebruikte kunstgras biedt nog steeds uitstekende kwaliteit voor diverse toepassingen. Kies je voor ons tweedehandse kunstgras, dan profiteer je van hoogwaardig materiaal tegen een voordelige prijs. Of het nu gaat om particulier gebruik in de tuin of voor grotere projecten, wij leveren betrouwbaar en snel door heel het land. Ga voor duurzaamheid met tweedehands kunstgras en we geven het gebruikte kunstgras samen een tweede leven.

Voordelen van tweedehands kunstgras

Tweedehands kunstgras biedt tal van voordelen die het een aantrekkelijke en verstandige keuze maken voor diverse projecten. Allereerst speelt duurzaamheid een grote rol; door gebruik te maken van reeds afgekeurd kunstgras geven we deze materialen een tweede leven en verminderen we de hoeveelheid afval. Dit draagt bij aan een milieuvriendelijke aanpak en ondersteunt een circulaire economie.

Een ander belangrijk voordeel is de kosteneffectiviteit. Tweedehands kunstgras is beduidend voordeliger dan nieuw kunstgras, waardoor het aanschaffen van hoogwaardig kunstgras voor particulieren en organisaties betaalbaar wordt. Dit maakt het mogelijk om grotere oppervlakten te bedekken zonder een aanzienlijke financiële last.

Bovendien is het tweedehands kunstgras vaak al gebruikt in professionele sportvelden, wat betekent dat het van hoge kwaliteit is en bestand tegen intensief gebruik. Dit maakt het uitermate geschikt voor diverse toepassingen, zoals sportvelden, speeltuinen, balkons en tuinen, waar het jarenlang meegaat zonder in te boeten aan kwaliteit.

Tweedehands kunstgras online kopen?

Wil je voordelig tweedehands kunstgras kopen? Dan ben je bij Kunstgrasveiling aan het juiste adres. Dankzij ons internationale netwerk komen wij namelijk veel buitenkansjes tegen. Hiervan willen wij ook jou laten profiteren. Heb je vragen over ons tweedehands kunstgras? Neem dan gerust contact op. Wij staan van maandag tot en met zaterdag klaar om je vragen te beantwoorden! Ook ben je van harte welkom om langs te komen in ons magazijn in Geffen. Naast tweedehands kunstgras kun je ook bij ons terecht voor: kunstgras restanten, kunstgras coupons en andere kunstgras aanbiedingen.