Volle Rol - Gebruikt Waterveld met lijnen (220m2)

Begin bod:  900,00

Volledige rol gebruikt waterveld met lijnen. Erg mooi waterveld wat slechts enkele jaren is gebruikt. Hierdoor is het in erg goede staat gebleven. Door kleine hoeveelheden zand resten zijn de rollen erg op gewicht. Houd hier rekening mee bij je aankoop! Rollen worden verkocht op een standaard breedte van 4 meter.

 

Opzoek naar meerdere rollen of benieuwd naar andere mogelijkheden? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Echtheid
Zachtheid
Hoogte 12 mm
Bekijk in ons magazijn

Staat: Nieuw

Veiling eindigt: 13/06/2024 06:00
Tijdzone: Europe/Amsterdam

Begin bod:  900,00

Minimale prijs is niet bereikt

Productinformatie

Volledige rol gebruikt waterveld met lijnen. Erg mooi waterveld wat slechts enkele jaren is gebruikt. Hierdoor is het in erg goede staat gebleven. Door kleine hoeveelheden zand resten zijn de rollen erg op gewicht. Houd hier rekening mee bij je aankoop! Rollen worden verkocht op een standaard breedte van 4 meter. Breedtes kunnen wat golven door het snijden van de rollen.

Gebruikt hockeyveld.

+ Erg handig om oppervlaktes te bedekken.

+ Onder je zwembad

– Tuin

Poolhoogte: +/- 12mm

Rolbreedte: 4 meter

Rollengte: 55 meter

 

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.
Coupons en items in de veiling zijn enkel in het formaat verkrijgbaar waarmee ze aangeboden worden. Overige artikelen kunnen wij wel (grotendeels) op maat leveren. Bel ons gerust om de vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 20.000 m2 op voorraad!
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.

Laatste biedingen:

12/06/2024 06:00Veiling gestart