Kom langs bij Kunstgrasveiling en krijg advies wat bij jouw wensen past

De verkoop van kunstgras wordt ieder jaar weer populairder. Er is steeds meer vraag naar de onderhoudsvriendelijke grasmatten. Dit zien we aan zowel de vraag als het aanbod. Steeds meer partijen verkopen online hun kunstgras en er zitten dan ook erg veel verschillen in de verschillende soorten kunstgras. Wij bieden je passend advies op maat aan zodat je precies weet welke kunstgrasmat voor jou geschikt is. Door onze jarenlange vakkennis hebben we al veel tevreden klanten blij mogen maken. Twijfel daarom niet en neem contact met ons op zodat je van ons gratis kunstgras advies krijgt om jouw project te realiseren.

Ons assortiment kunstgras

De prijzen van kunstgras zijn niet voor iedereen betaalbaar, dit is mede doordat het erg onderhoudsvriendelijk is en jarenlang meegaat. Bij Kunstgrasveiling proberen wij hier een middenweg in te vinden. Wij bieden kunstgras aan tegen betaalbare prijzen en geven hier graag vrijblijvend kunstgras advies over. Buiten onze nieuwe types verkopen wij ook B-keus (zoals kunstgras coupons en kunstgras restanten) en gebruikte grasmatten. Hier kunnen we je uiteraard ook kunstgras advies over geven.

Nieuw kunstgras voor sterke prijzen

Door de enorme vraag naar nieuw kunstgras zijn de prijzen in de laatste jaren erg gestegen. Dit maakt het dat niet iedereen realistisch is om aan te schaffen. Door onze fijne samenwerkingen kunnen wij de beste deals in grote hoeveelheden inkopen waardoor we het voor betaalbare prijs kunnen verkopen en hebben voor elke denkbare toepassing een oplossing. Mocht je er niet uitkomen via onze site twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor het beste advies voor je tuin of balkon. Wil je graag kunstgras rondom je zwembad, trampoline of speeltoestel dan kunnen we je hier ook altijd advies over geven.

Bekijk onze meest recente kunstgras projecten

Bekijk alle projecten

Veelgestelde vragen

Ja, indien gewenst komen wij het kunstgras aan huis leveren. Hier zijn mogelijk (afhankelijk van gewenste leverdatum en de grootte van de order) extra kosten aan verbonden. Wanneer je voor 12:00 besteld kunnen wij de volgende werkdag al leveren.
De levensduur van kunstgras varieert, afhankelijk van de kwaliteit en het gebruik. Over het algemeen kan kunstgras tussen de 10 en 15 jaar meegaan, maar het kan langer meegaan als het goed wordt onderhouden.
Binnen onze kunstgrasveiling bieden wij vaste stukken of rollen kunstgras aan. Jij kunt meebieden op deze producten, nadat je het hoogste bod hebt uitgebracht krijg je 24 uur de tijd om het product aan te schaffen tegen de geboden prijs. Mogelijke bezorgkosten zijn niet inbegrepen en worden bij het afrekenen toegevoegd aan de order.
Kunstgras Veiling

Over kunstgrasveiling

Kunstgras. Steeds meer mensen willen kunstgras. Steeds meer mensen kiezen ook bewust voor kunstgras. Maar kunstgras is soms nogal aan de prijs. Wij vinden dat dat anders moet. Goedkoop kunstgras kopen doe je dan ook bij Kunstgrasveiling. Sinds 2014 actief op de markt van kunstgras, niet alleen in het verkopen van betaalbaar kunstgras, maar ook in het aanleggen van sportvelden en tuinen.

Wij bieden kwalitatief goed, maar goedkoop kunstgras. Gun jij spullen graag een tweede leven? Wij kopen ook gebruikt kunstgras op, door heel Europa. Uiteraard alleen kunstgras dat na wat reparaties en een goede reiniging weer prima geschikt is voor hergebruik. Wij zetten het kunstgras graag weer goedkoop in de markt, waar jij als consument dan ook van kunt profiteren. ons jonge en enthousiaste team adviseert jou graag vrijblijvend. In ons magazijn in Geffen laten we je graag diverse soorten goedkoop kunstgras zien. Waarschijnlijk raak ook jij snel overtuigd van alle voordelen van tweedehands kunstgras. Goedkoop kunstgras kopen wordt zo wel heel erg aantrekkelijk!

Contact informatie

Openingstijden
Openingstijden:

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Bezoekadres
Bezoekadres:

Het Geffens Veld 6
5386 LL Geffen

Telefoonnummer
(073) 782 04 28
Email
info@kunstgrasveiling.nl

Stuur ons een bericht

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Maximaal 500 tekens

Succesvol verzonden!

Jouw bericht is succesvol verstuurd, wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Er is iets mis gegaan, controleer de velden.