Kunstgras advies

De verkoop van kunstgras wordt ieder jaar weer populairder. Er is steeds meer vraag naar de onderhoudsvriendelijke grasmatten. Dit zien we aan zowel de vraag als het aanbod. Steeds meer partijen verkopen online hun kunstgras en er zitten dan ook erg veel verschillen in de verschillende soorten kunstgras. Wij bieden je passend advies op maat aan zodat je precies weet welke kunstgrasmat voor jou geschikt is. Door onze jarenlange vakkennis hebben we al veel tevreden klanten blij mogen maken. Twijfel daarom niet en neem contact met ons op zodat je van ons gratis kunstgras advies krijgt om jouw project te realiseren.

Ons assortiment kunstgras

De prijzen van kunstgras zijn niet voor iedereen betaalbaar, dit is mede doordat het erg onderhoudsvriendelijk is en jarenlang meegaat. Bij Kunstgrasveiling proberen wij hier een middenweg in te vinden. Wij bieden kunstgras aan tegen betaalbare prijzen en geven hier graag vrijblijvend kunstgras advies over. Buiten onze nieuwe types verkopen wij ook B-keus (zoals kunstgras coupons en kunstgras restanten) en gebruikte grasmatten. Hier kunnen we je uiteraard ook kunstgras advies over geven.

Nieuw kunstgras voor sterke prijzen

Door de enorme vraag naar nieuw kunstgras zijn de prijzen in de laatste jaren erg gestegen. Dit maakt het dat niet iedereen realistisch is om aan te schaffen. Door onze fijne samenwerkingen kunnen wij de beste deals in grote hoeveelheden inkopen waardoor we het voor betaalbare prijs kunnen verkopen en hebben voor elke denkbare toepassing een oplossing. Mocht je er niet uitkomen via onze site twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor het beste advies voor je tuin of balkon. Wil je graag kunstgras rondom je zwembad, trampoline of speeltoestel dan kunnen we je hier ook altijd advies over geven.

Duurzaam gebruik van kunstgras

Door het hergebruiken van kunstgras voorkomen we niet alleen onnodig afval, ook voorkomen we onnodige kosten voor het afvoeren van kunstgras. Het komt wel eens voor dat verschillende kunstgrasmatten worden afgekeurd in de fabriek. Wij beoordelen deze types en als we denken dat deze nog te gebruiken zijn, kopen we ze in grote hoeveelheden in om ze toch nog een nieuw leven te geven. Ons advies luidt dan ook om je hier van tevoren goed in te verdiepen zodat je niet voor de beste deal, de hoofdprijs betaald. Neem contact op met één van onze medewerkers en wij kunnen je hier altijd meer advies over geven.