Over kunstgrasveiling

Sinds 2014 zijn wij actief in het kunstgras. Na jaren tuinen en sportveldjes aan te leggen zijn wij ook vanuit een eigen groothandel kunstgras gaan leveren aan hoveniers en tuincentra. Vanuit ons internationale netwerk komen wij veel buitenkansjes tegen, kansen waar wij ook de gewone consument van willen laten profiteren. Met Kunstgrasveiling bieden wij het aller scherpste en meest unieke aanbod van gebruikt én nieuw kunstgras.

Gebruikt kunstgras kopen wij in heel Europa op, beoordelen de kwaliteit, reinigen en brengen de nodige reparaties aan zodat we dit een tweede leven kunnen geven. Voor jou als consument betekent dit hoge kwaliteit gras, tegen een bodemprijs. Ons team bestaat uit jonge mensen met hart voor de zaak en haar klanten. Kennis maken? Kom eens langs in ons magazijn.

Kunstgras Veiling

Missie / visie

We zullen er geen gras over laten groeien: wij vinden dat kunstgras veel te weinig gebruikt wordt. Door tegen de allerlaagste prijzen goedkoop kunstgras te verkopen hopen wij dat we op veel meer plekken in Nederland kunstgras terug gaan zien: onder de trampoline, tijdelijk in een tuin in aanbouw of op een bouwplaats, als beschermende ondergrond voor feestje? Jij bedenkt het, wij leveren het.

Wij bieden jou het voordeel van rechtstreeks inkopen bij de groothandel. Scherpe prijzen, korte keten en geen marges via tussenhandel. Daarnaast kun je gebruik maken van ons unieke aanbod van gebruikt kunstgras, kunstgras coupons, kunstgras restpartijen andere rollen kunstgras die wij via ons internationale netwerk voor jou op de kop hebben weten te tikken.

Omdat er niets leuker is dan een goede deal scoren bieden wij onze unieke aanbod kunstgras aan in een veiling. Wij veilen reststukken, restpartijen en gebruikt kunstgras al vanaf 2 euro per vierkante meter. Bied mee en pak die deal!