Kunstgras offerte aanvragen

Ben je opzoek naar grote hoeveelheden kunstgras en/of aanlegmaterialen en ben je benieuwd wat dit met de prijs doet. Vraag dan nu een gratis kunstgras offerte aan. Je zult bij de offerte zien dat er ook alleen bij het kopen van kunstgras al heel veel mogelijk is. Wij verzekeren je van de laagste prijs voor jou grote hoeveelheid kunstgras of aanlegmaterialen.

Maximaal 500 tekens

Succesvol verzonden!

Jouw bericht is succesvol verstuurd, wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Er is iets mis gegaan, controleer de velden.

Waarom een kunstgras offerte aanvragen bij Kunstgrasveiling?

  • Een kunstgras offerte geeft duidelijkheid over de kosten, de werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden en de duur van het project. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je beter plannen.
  • De offerte is stapsgewijs opgebouwd zodat je overzichtelijk ziet welke werkzaamheden er worden verricht
  • Een kunstgras offerte is een bindend aanbod, wat betekent dat zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer zich aan de afspraken in de offerte moeten houden. Dit geeft zekerheid aan beide partijen.
  • Door verschillende kunstgras offertes naast elkaar te leggen, kun je ze gemakkelijk vergelijken en zo kun je al snel zien dat wij de goedkoopste aanbieder zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan mag je altijd met ons in gesprek gaan.

Grote hoeveelheden kunstgras inkopen?

Het kopen van grote hoeveelheden is niet gemakkelijk. Wij van Kunstgrasveiling begrijpen dit. In principe doen wij precies hetzelfde, het inkopen van grote hoeveelheden tegen een lagere prijs. Wij bieden nieuw kunstgras op volle rollen aan van 100 tot 150m2. Dit hangt af van de fabriek en dit zijn geen standaard maten.

Gratis stalenpakket voor je toekomstige kunstgras

Veel mensen vinden het moeilijk om kunstgras online te bestellen. Dit omdat je de verschillende kwaliteiten zelf niet hebt gezien of gevoeld. Het stalenpakket van Kunstgrasveiling is hiervoor de ideale oplossing. Stel je eigen pakket samen van kwaliteiten die voldoen aan jouw eisen. Bestel nu een gratis stalenpakket en het is binnen 1 a 2 werkdagen nog in huis zodat je gemakkelijk jouw ideale kunstgras kiest voor tuin of balkon. Wij bieden hierbij ook nog eens de beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw kunstgras aan. Dit door onze goede relaties met fabrieken in binnen- en buitenland.

Bezoek onze kunstgras outlet in Geffen

Heb je interesse in nieuw kunstgras, restpartij kunstgras of tweedehands kunstgras, maar wil je het liever even in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze kunstgras outlet/magazijn om onze unieke voorraad kunstgras en toebehoren te komen bekijken. Wij verzamelen hier het nieuwe en het gebruikte kunstgras bij elkaar, zodat jij een goed beeld hebt van de verschillende opties en kwaliteiten van het kunstgras. Graag een eerste prijsindicatie voor je toekomstige project? Vraag dan hier gratis een vrijblijvende kunstgras offerte aan.