De kunstgras veiling

Door ons ruime assortiment in gebruikt– en nieuw kunstgras blijven er zo nu en dan stukken over of zijn er kwaliteiten kunstgras die uitlopend zijn. Om jullie als consument hier bovenop onze vaste lage prijs van te laten profiteren en het afvoeren van kunstgras tegen te gaan, bieden wij een uniek veiling element aan. Wie weet zit jou geschikte maat er tussen en loop jij weg met de aller scherpste deal?! Meedoen is heel simpel. Restpartijen, gebruikt kunstgras en coupons bieden wij aan in onze kunstgras veiling. Jij plaatst je bod en hopelijk ga jij er vandoor met kunstgras tegen een vaste lage prijs. Gegarandeerd voordeel op voordeel. Bied nu mee!

Huidig bod

€ 1550

Bied mee

Unieke kunstgras veiling

Als een van de weinige in Nederland bieden wij een veiling element aan in onze webshop. Hierdoor kun je profiteren van nog meer voordeel. Ondanks onze lage prijzen willen wij overblijfselen en afvalstukken kunstgras aanbieden tegen een nog lagere prijs via onze kunstgras veiling.

De kwaliteiten die in onze veilingen aangeboden worden zijn vaak ook verkrijgbaar in ons vaste assortiment. In de kunstgras veiling worden alleen coupons aangeboden met een vaste maat. Mocht jouw geschikte maat kunstgras hier niet tussen zitten zijn de kwaliteiten ook verkrijgbaar tegen een vaste prijs in ons assortiment. Hier kun je alle gewenste lengtes bestellen met een standaard breedte van 2 of 4 meter.

Zo werkt de kunstgras veiling

De veilingen van kunstgras beginnen met een enorm lage beginprijs. Hierna is er een vaste verhoging afhankelijk per veiling, vaak is dit €5, €10 of €20. Bij grote afmetingen is er ook een grens van de minimale prijs. Mocht de veiling hier niet overheen gaan dan wordt de coupon opnieuw aangeboden. Nadat je een veiling hebt gewonnen heb je nog even bedenktijd voordat je afrekent. Het is dus niet zo dat als je een veiling wint je meteen moet betalen. Mocht je de veiling hebben gewonnen maar toch afziet van je aankoop, neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met een kwaliteit of afmeting die voldoet aan jouw wensen.

Twijfels? Wij helpen!

Mocht je op een kwaliteit willen bieden die ook in ons vaste assortiment zit, maar hem toch beter willen bekijken, dan kan dat natuurlijk ook. Omdat de veilingen vaak een duur hebben van 1 á 2 weken is er genoeg tijd om een gratis stalenpakket aan te vragen. Ga naar ons vaste assortiment en vraag een stalenpakket aan van de kwaliteit waar je aan mee wilt bieden. Kies hierna nog twee kwaliteiten die hier het meest bij in de buurt komen zodat je goed kunt bekijken en afwegen welke kwaliteit het meest geschikt is voor jouw tuin of balkon. Wij sturen het pakket zo snel mogelijk op zodat je mee kunt veilen. Mocht je nog twijfelen neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met onze kennis! Je kunt natuurlijk ook ons assortiment komen bekijken in ons magazijn in Geffen of kijk hier gerust verder in onze webshop, bijvoorbeeld tussen alle kunstgras aanbiedingen.