Kunstgras legservice

Het leggen van kunstgras vergt een hoop concentratie en aandacht. Het is essentieel dat je dit op de juiste manier doet voor het ultieme resultaat. Voor het installeren van kunstgras kunnen we je kunstgras legservice aanbieden. De legservice is voor zowel particulieren als bedrijven. Wil je graag meer informatie over onze kunstgras legservice dan kun je altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaringen wordt je geheel van A tot Z ontzorgt en kunnen we mede door onze legservice je project helemaal compleet maken.

Over Kunstgrasveiling

Al sinds 2014 zijn we actief in het kunstgras. Na jaren tuinen en veldjes aan te hebben gelegd zijn we uitgebreid en zijn we begonnen met onze eigen groothandel voor hoveniers en tuincentra. Vanuit ons internationale netwerk komen wij veel buitenkansjes zoals kunstgras coupons of kunstgras restanten tegen waar we ook jullie als ‘gewone consument’ van willen laten profiteren. Hier focussen we ons bij Kunstgrasveiling op. 

Veel van ons personeel heeft ervaring met het aanleggen van kunstgras en hierdoor kunnen wij jou de juiste instructies geven voor het aanleggen van jouw ideale tuin of balkon. Zij kunnen je niet bijpraten over de kwaliteit van het kunstgras maar ook legservice aanbieden voor de installatie van kunstgras. Kortom vind je bij ons het beste kunstgras advies en eventuele kunstgras legservice voor wat je nodig hebt voor het kiezen en aanleggen van jouw grasmat. 

Welke stappen zijn belangrijk?

Het aanleggen van kunstgras begint altijd met de juiste ondergrond. In een tuin waar intensief gebruik van wordt gemaakt adviseren wij altijd om een lava of granulaat ondergrond te gebruiken omdat dit een stuk steviger wordt dan wit zand en veel oneffenheden voorkomt. Nadat je ondergrond goed vlak en hard is kun je beginnen met het leggen van stabiliserend gronddoek en hierna kunstgras. Mocht je gebruik maken van verschillende stukken kunstgras moet je deze aan elkaar bevestigen. Hiervoor zijn twee opties, het verlijmen of het bevestigen van plaktape.

Dit zijn voor ons de belangrijkste stappen voor het aanleggen van je grasmat maar natuurlijk komen er nog veel meer stappen bij kijken. Hiervoor hebben wij tekstuele instructies gemaakt op onze website. Ook leggen wij de verschillende stappen uit op ons YouTube kanaal. In deze video’s kun je zien en horen welke stappen wij doorlopen en hoe wij dit aanpakken. Mocht je er zelf niet uitkomen en je wil gebruik maken van onze kunstgras legservice? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij kunnen je de kunstgras legservice aanbieden bij het realiseren van jouw onderhoudsvriendelijke tuin of balkon.