Aanbieding!

Kunstgras Playground 24 - Groen

 19,95

Playground is een soort kunstgras dat speciaal is gemaakt voor het intensieve gebruik. Ideaal in combinatie met valdemping voor je speeltuin, voetbalveld of tennisveld. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook bieden wij witte belijning aan wat jouw trapveldje compleet maakt. Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw trapveld of kom kijken in ons magazijn!

Echtheid
Zachtheid
Hoogte 24 mm
Infill zand per m2 25 kg
  • Rollen 4m: (m x 4m)
  • Rollen 2m: (m x 2m)

Vraag sample aanOfferte legservice
Artikelnummer: GO22-KN-PG Categorie: Tags: , ,

Productinformatie

Playground is een soort kunstgras dat speciaal is gemaakt voor het intensieve gebruik. Ideaal in combinatie met valdemping voor je speeltuin, voetbalveld of tennisveld. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

++ Speelveldjes
– Balkon

Poolhoogte: 24 mm
Gewicht: 2,1 KG per m2
UV garantie: 10 jaar
Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2, per minuut.
Beschikbare breedtes: 4 meter
Instrooizand per m2: 20 kg

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk kunstgras je gaat leggen. In onze leginstructies leggen wij uit hoe je het kunstgras eenvoudig zelf kunt leggen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Twijfels? Bel ons dan gerust.
Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.

Alternatieve producten