Kunstgras Twist 30mm

 14,95

Onze nieuwe kwaliteit Twist is ideaal voor jou wanneer je opzoek bent naar een goedkope kunstgrasmat met een natuurlijke uitstraling. Deze partij is een tijdelijk product dus OP=OP. Deze kwaliteit hebben wij rechtstreeks van de fabriek overgenomen.

Omdat dit een tijdelijke partij is hebben wij hier geen product foto’s van.

Vraag eenvoudig een gratis sample aan of kom kijken in ons magazijn !

Uitverkocht

Artikelnummer: GO22-KN-TWI Categorie: Tags: ,

Productinformatie

Onze nieuwe kwaliteit Twist is ideaal voor jou wanneer je opzoek bent naar een goedkope kunstgrasmat met een natuurlijke uitstraling. Deze partij is een tijdelijk product dus OP=OP.

De Twist is met haar kortere spriet uitermate geschikt voor een balkon.

+ Perfect geschikt voor op jouw balkon.

+Tuin

– Wat minder geschikt om intensief op te sporten of om kinderen op te laten spelen. Vezels zijn wat minder sterk.

  • Poolhoogte: 30 mm
  • Gewicht: 1,7 kg per m2
  • UV garantie: 10 jaar
  • Waterdoorlaatbaarheid: min. 60L per m2 per minuut.
  • Beschikbare breedtes: 4 meter

Veelgestelde vragen

Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.
Onze nieuwe kunstgrasmatten verkopen wij in breedtes van 2 en 4 meter. Het gebruikte kunstgras verkopen wij enkel in de breedte waarin we het ook inkopen. Breedtes van coupons of restanten kunnen variëren van 1 tot 4 meer breed.
Bij orders groter dan €1000 euro bezorgen wij gratis aan huis, indien wij daar 2 weken de tijd voor krijgen. Voor snellere levering rekenen wij €75 euro (binnen 3-5 dagen) of €100 euro (volgende werkdag in huis). Bij orders onder de €1000 euro rekenen wij minimaal €75 euro voor bezorging.Afhalen in ons magazijn is ten alle tijden gratis!
Ja, wij leveren ook in België. Afhankelijk van de gewenste leverdatum en afstand zijn hier wel extra kosten aan verbonden, deze worden zichtbaar bij het afrekenen.

Alternatieve producten

Kunstgras Bolt 40

€ 24.95
€ 21.95

Kunstgras GRS 15

€ 11.95
€ 9.95

Kunstgras Soft 25

€ 16.50
€ 13.50