Aanbieding!

Kunstgras Velvet 35

 15,95

De Velvet is het ideale kunstgras als je eigenlijk geen afscheid wilt nemen van je natuurgras maar weinig tijd hebt om er onderhoud aan te plegen. Door zijn natuurlijke sprieten en realistische hoogte heeft hij de uitstraling van je natuurgras. In combinatie met de zachtheid van deze mat en zijn prijs is dit een echte hardloper in de collectie!

Echtheid
Zachtheid
Hoogte 35 mm
Infill zand per m2 8 kg
  • Rollen 4m: (m x 4m)
  • Rollen 2m: (m x 2m)

Vraag sample aanOfferte legservice
Artikelnummer: GO22-KN-VEL Categorieën: , Tags: , ,

Productinformatie

Met de Velvet kies je voor een sierkunstgras voor een betaalbare prijs.

De Velvet is sier-kunstgras.

+ Perfect geschikt voor op jouw balkon en in jouw tuin.

– Wat minder geschikt om intensief op te sporten of om kinderen op te laten spelen. Vezels zijn door de natuurlijke uitstraling wat minder sterk.

  • Poolhoogte: 35 mm
  • UV garantie: 10 jaar
  • Gewicht: 1,55 kg per m2
  • Waterdoorlaatbaarheid: 60L per m2, per minuut.
  • Beschikbare breedtes: 2 & 4 meter

Veelgestelde vragen

Onze nieuwe kunstgrasmatten verkopen wij in breedtes van 2 en 4 meter. Het gebruikte kunstgras verkopen wij enkel in de breedte waarin we het ook inkopen. Breedtes van coupons of restanten kunnen variëren van 1 tot 4 meer breed.
Ja! Wij bieden aanlegservice aan voor tuin of trapveld. Vraag nu nog een gratis offerte aan! Ook bieden wij zeer uitgebreide leginstructies in tekst en video waarmee jij zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen, klik hier voor deze leginstructies.
Bij orders groter dan €1000 euro bezorgen wij gratis aan huis, indien wij daar 2 weken de tijd voor krijgen. Voor snellere levering rekenen wij €75 euro (binnen 3-5 dagen) of €100 euro (volgende werkdag in huis). Bij orders onder de €1000 euro rekenen wij minimaal €75 euro voor bezorging.Afhalen in ons magazijn is ten alle tijden gratis!

Alternatieve producten

Kunstgras Bolt 40

€ 24.95
€ 21.95

Kunstgras Emerald 38

€ 29.50
€ 19.95

Kunstgras Pearl 30

€ 27.50
€ 22.50